AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırmak kavga etmek

Kahve falında bağırmak kavga etmek

Kahve falında bağırmak kavga etmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında bağırmak kavga etmek gördüyseniz:

  • Herkes işini tamamladığında siz herşeyi düzene sokabilirsiniz.

Kahve falında bağırmak kavga etmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, şeytanın aklına uyacağına yorulur.

Kahve falında kavga edip bağırmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında kavga etmek bağırmak işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşa bağırmak can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına alamet eder.

Kahve falında öğretmene bağırmak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, yaşama sevincine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında babasının bağırdığını görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarına bağırmak geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, geçim derdinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında birinin bağırdığını görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, bereketin ve verimin geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir