AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadın ve erkek görmek

Kahve falında yaşlı kadın ve erkek görmek

Kahve falında yaşlı kadın ve erkek görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, hayallerine kavuşacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadın ve erkek gördüyseniz:

  • İşinizi kaybetme korkusu sizi korkutuyor.

Kahve falında yaşlı kadın ve erkek görmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadınların elini öpmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, işlerinin azalacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı kadını gelinlikli görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadın tarafından kovalanmak hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, paslı bir çiviye basabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta yaşlı kadın görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadın öldürmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı kadın emzirmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı kadın görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir