AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadını gelinlikli görmek

Kahve falında yaşlı kadını gelinlikli görmek

Kahve falında yaşlı kadını gelinlikli görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadını gelinlikli gördüyseniz:

  • Her şeyi siz yapmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında yaşlı kadını gelinlikli görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, büyük ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadını gelinlikle görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, işlerin büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik giyen yaşlı kadın görmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadının gelinlik giydiğini görmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı birinin gelinlik giydiğini görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı birini gelinlikle görmek huzurun kaçacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında küçük yaşta gelinlik giymek maddi çıkmazların biteceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadından para almak herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir