AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir dede görmek

Kahve falında yaşlı bir dede görmek

Kahve falında yaşlı bir dede görmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, büyük başarılar elde edeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, yüzünün kızaracağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, bazen fakirlik görüleceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı bir dede gördüyseniz:

  • Bil ki, önemli kararyar vermek zorunda kalabilirsin.

Kahve falında yaşlı nine ve dede görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında ölen dedesini yaşıyor görmek hayat boyu çok sevileceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı sakallı dede görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı dede görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir dede görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedemi yaşıyor görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir dedenin elini öpmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı dedeye yardım etmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, itibar edineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir