AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı biri tarafından öpülmek

Kahve falında yaşlı biri tarafından öpülmek

Kahve falında yaşlı biri tarafından öpülmek kazalara ve belalara yakın duracağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, dualarının karşılığını göreceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, bahtının açık olacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı biri tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki bazı imkanlardan çevrenizin faydalanmasına izin vererek önemli artı puanlar kazanmanız olasıdır.

Kahve falında yaşlı biri tarafından kovalanmak kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adam tarafından kaçırılmak gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı kadın tarafından öpülmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı biri tarafından öpülmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadın tarafından öpülmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadın tarafından kovalanmak kendini her konuda geliştireceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı nineye yardım etmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı birini öpmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir