AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir kadının öldüğünü görmek

Kahve falında yaşlı bir kadının öldüğünü görmek

Kahve falında yaşlı bir kadının öldüğünü görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı bir kadının öldüğünü gördüyseniz:

  • Talepleriniz konusunda daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında yaşlı kadını öldürmek sevdiklerine kavuşacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadının öldüğünü görmek kimseden korkmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadının öldüğünü görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, sorunların tarihe karışacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadın öldürmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı kadın öldüğünü görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çirkin yaşlı kadın görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı kadınlar görmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir