AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir adamla evlenmek

Kahve falında yaşlı bir adamla evlenmek

Kahve falında yaşlı bir adamla evlenmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, başarılı bir kişi olunacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, maddi olarak büyüyeceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya çocuklarınız kariyerinizde yaşanabilecek olası sıkıntılarda size destek olacak.

Kahve falında yaşlı bir adamla evlendiğini görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, hem mal ve para kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı adamla evlendiğini görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında orta yaşlı bir adamla evlenmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamla evlenmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bi adamla evlenmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, tekin olmayan işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında iki yaşlı adam görmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında çirkin yaşlı adam görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir adama su vermek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir