AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adamın gençleştiğini görmek

Kahve falında yaşlı adamın gençleştiğini görmek

Kahve falında yaşlı adamın gençleştiğini görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adamın gençleştiğini gördüyseniz:

  • Kişisel görüşleriniz yapılması gerekenlerin önüne geçebilir.

Kahve falında yaşlı bir adamı genç görmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı adamın gençleştiğini görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamı genç görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir adamı gençleşmiş görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir adamın elini öpmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, dertlerinin şifasını bulacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı adamın tacizine uğramak kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı adamı yıkamak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı adamın ağladığını görmek sağlığının bozulacağına, fakirlerin güleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir