AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlanmış olduğunu görmek

Kahve falında yaşlanmış olduğunu görmek

Kahve falında yaşlanmış olduğunu görmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlanmış olduğunu gördüyseniz:

  • İnatçı bir olay için yardım teklif etmeniz durumunda, suçlanma riskiyle karşı karşıya olabilirsiniz.

Kahve falında küçük yaşta hamile olmak sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, hastalıkların kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında gözünden yaş akmak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı birini bebek olarak görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına inanılır.

Kahve falında yaş incir görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı hamile görmek yaşama hevesinden olacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birini ölmüş görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı birini dövmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, büyük paralar kazanacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı kadını sırtında taşımak rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir