AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı hamile görmek

Kahve falında yaşlı hamile görmek

Kahve falında yaşlı hamile görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, bir konuda destek alacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı hamile gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bir durumu bozmakla korkutmaya çalışmanız ya da kontrolü elinde tutan kişileri bazı konularda zorlamanız istenilen etkiyi yaratmayabilir.

Kahve falında yaşlı kadın hamile görmek hayırlı işlere girileceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadının hamile görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı birinin hamile olduğunu görmek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı anneyi hamile görmek rahatın kaçacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı birini hamile görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı hamile görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında küçük yaşta hamile olmak büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında hamile yaşlı kadın görmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, hoşgörülü biri olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir