AnaSayfa / Genel / Kahve falında hali yikayan görmek

Kahve falında hali yikayan görmek

Kahve falında hali yikayan görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında hali yikayan gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında inşaat halinde köprü görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlikli halini görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine tabir olunur.

Kahve falında hali pazarı görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında halsiz kalmak bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına yorulur.

Kahve falında sürü halinde aslan görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında bebeklik hali görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında halit bin velidi görmek kırgınlıkların sona ereceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun küçük halini görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir