AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşayan bir kişinin öldüğünü görmek

Kahve falında yaşayan bir kişinin öldüğünü görmek

Kahve falında yaşayan bir kişinin öldüğünü görmek işsizin iş bulacağına, iyiliğe kavuşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında yaşayan bir kişinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Parlak fikirlerinizi boşa harcamamanızda fayda var.

Kahve falında yaşayan kişinin öldüğünü duymak çok zor günler geçirileceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında yaşayan bir kişinin öldüğünü görmek sağlığın da bozulacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine işaret eder.

Kahve falında yaşayan kişiyi öldü görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine yorulur.

Kahve falında yaşayan kişinin mezarını görmek aile içinde saadetinin artacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşayan bir kişiyi ölmüş görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya işarettir.

Kahve falında yaşayan kişinin ölüm haberini almak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşayan bir insanın öldüğünü görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yaşayan birini öldüğünü görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir