AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşayan birini hasta görmek

Kahve falında yaşayan birini hasta görmek

Kahve falında yaşayan birini hasta görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında yaşayan birini hasta gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirlerin içinde yatan dehayı fark edebilirsiniz.

Kahve falında yaşayan birini hasta görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine yorulur.

Kahve falında hasta birini yaşarken görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balığı yaşatmaya çalışmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşayan birini ölmüş sonra dirilmiş görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında yaşayan birinin ölüm haberini duymak düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşayan insanın mezarını görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşayan birinin cenazesini görmek yeni işlere atılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşayan anne görmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir