AnaSayfa / Genel / Kahve falında olaylı düğün görmek

Kahve falında olaylı düğün görmek

Kahve falında olaylı düğün görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, attığı adımların boşa çıkacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, çocuklar gibi şen olacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında olaylı düğün gördüyseniz:

  • Bir plan, anlaşma ya da düzenleme karışık bir hal alabilir.

Kahve falında olaylı düğün görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir olay görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında olay çıktığını görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine inanılır.

Kahve falında terör olayı görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yaşanmış bir olayı görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında olay görmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında terör olayları görmek hastalıktan şifa bulmaya, insanlar arasında barışın sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında doğa olayları görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir