AnaSayfa / Genel / Kahve falında esrarengiz olaylar görmek

Kahve falında esrarengiz olaylar görmek

Kahve falında esrarengiz olaylar görmek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında esrarengiz olaylar gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bazı küçük hayal kırıklıklarına uğramanız mümkün.

Kahve falında esrarengiz olaylar görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında olay çıktığını görmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir olay görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine yorulur.

Kahve falında olay çıkarmak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir olaydan kaçmak mal ve para kazanılacağına, yaşamının uzun olacağına delalettir.

Kahve falında karışık olaylar görmek sağlığın da bozulacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşanmış bir olayı görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında terör olayı görmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir