AnaSayfa / Genel / Kahve falında karışık olaylar görmek

Kahve falında karışık olaylar görmek

Kahve falında karışık olaylar görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, bilgilerle donanacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karışık olaylar gördüyseniz:

  • Politik olmanız ise, fayda sağlayan taraf olmanızı sağlar.

Kahve falında karışık olaylar görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında doğa olayı hortum görmek günlerinin güzelleşeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında hortum hava olayı görmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına işaret eder.

Kahve falında yaşanmış bir olayı görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine delalet eder.

Kahve falında doğa üstü olaylar görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Kahve falında terör olayı görmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Kahve falında bir olaydan kaçmak külfetinin ve yükünün artacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir olay görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir