AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasak bölgeye girmek

Kahve falında yasak bölgeye girmek

Kahve falında yasak bölgeye girmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yasak bölgeye girmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Kahve falında yasak bölgeye girmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında yasak yere girmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yasak meyve görmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yasak meyve yemek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, duygularının karşılık göreceğine alamet eder.

Kahve falında askeri bölgeye girmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında özel bölgeyi görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında özel bölge kıl görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalet eder.

Kahve falında genital bölgeye ağda yapmak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir