AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasak meyve görmek

Kahve falında yasak meyve görmek

Kahve falında yasak meyve görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına alamet eder.

Kahve falında yasak meyve gördüyseniz:

  • Aslında insanların, isteklerinize fazla direnemeyecekleri bir yapıdasınız.

Kahve falında yasak meyve yemek iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yasak meyve görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında yasak yere girmek sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında yasak bölgeye girmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına delalettir.

Kahve falında dalında meyve yemek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızılcık meyvesi görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına işarettir.

Kahve falında meyve içinde kurt görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sebze ve meyve bahçesi görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir