AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş soğan görmek

Kahve falında yaş soğan görmek

Kahve falında yaş soğan görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, özel hayatında mutlu olacağına, saygınlık kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine işarettir.

Kahve falında yaş soğan gördüyseniz:

  • Herkes sizinle birlikte olmak, zaman geçirmek istiyor.

Kahve falında yaş soğan görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine yorulur.

Kahve falında soğan haşlamak güç ve kudret kazanacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına alamet eder.

Kahve falında birine soğan vermek bereketin ve verimin hâkim olacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine işarettir.

Kahve falında pazardan yeşil soğan almak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine işarettir.

Kahve falında patates soğan almak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, gönül kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğan soyduğunu görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında soğan almaya gitmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında soğan cücüğü görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir