AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolatalı yaş pasta yemek

Kahve falında çikolatalı yaş pasta yemek

Kahve falında çikolatalı yaş pasta yemek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, istediği başarıyı göstereceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı yaş pasta yemek gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın başından geçmiş doğaüstü bir olayı dinleyebilirsiniz.

Kahve falında çikolatalı yaş pasta yemek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına alamet eder.

Kahve falında çikolatalı pasta yemek görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çilekli yaş pasta yemek kişinin rahat nefes alacağına, ettikleri duanın kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında yaş pasta kesip yemek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında kremalı yaş pasta yemek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yaş pasta yemek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çikolatalı pasta görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında çikolatalı pasta almak zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir