AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarışmada birinci gelmek

Kahve falında yarışmada birinci gelmek

Kahve falında yarışmada birinci gelmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında yarışmada birinci gelmek gördüyseniz:

  • Etkisi azalmaya başlamış ya da verimsiz düzenleme, plan veya iş birliklerinizi bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında koşu yarışında birinci gelmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yarışmada birinci gelmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına delalettir.

Kahve falında yarışta birinci gelmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına işarettir.

Kahve falında yarışma görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yarışmaya katıldığını görmek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yarışmaya katılmak zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yarış motoru kullanmak anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında yarış yapmak yeni yerler göreceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir