AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarış yapmak

Kahve falında yarış yapmak

Kahve falında yarış yapmak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet eder.

Kahve falında yarış yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yanlış giden konulardaki hatalarını veya getirdikleri yanlış yorumları kabul etmeme konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında at yarışı yapmak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına inanılır.

Kahve falında bisikletle yarış yapmak sağlığının yerine geleceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında motor yarışı yapmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına yorulur.

Kahve falında yarışı yapmak geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla yarış yapmak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine inanılır.

Kahve falında koşmak yarış yapmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba yarış yapmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında havuzda yüzme yarışı yapmak aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir