AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yarışmaya katıldığını görmek

Kahve falında bir yarışmaya katıldığını görmek

Kahve falında bir yarışmaya katıldığını görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, eğlenceli günler geçireceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yarışmaya katıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bakış açınızı anlayabilmesi zor olabilir.

Kahve falında yarışmaya katılmak anne babaya müjde verileceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bisiklet yarışına katılmak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, kendisine olan güvenin artacağına işaret eder.

Kahve falında yarışmaya katıldığını görmek hayır getirecek işlere girileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzellik yarışmaya katılmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında şarkı yarışmasına katılmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at yarışına katılmak büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında bir yarışmaya katılmak hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yarışmaya katıldığını görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, ticaret sektörüne atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir