AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım şeftali görmek

Kahve falında yarım şeftali görmek

Kahve falında yarım şeftali görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yarım şeftali gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olmamak için biraz daha yavaş hareket etmekte fayda var.

Kahve falında yarım şeftali görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yarım bidon su görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine yorulur.

Kahve falında yarım parmak görmek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında yarım elma almak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına delalet eder.

Kahve falında ezanı yarım okumak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarım şişe su görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yarım domates görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında yarım örgü görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir