AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım halı görmek

Kahve falında yarım halı görmek

Kahve falında yarım halı görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yarım halı gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzu zorluyorsunuz.

Kahve falında yarım halı görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yarım fare görmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, az da olsa feraha çıkılacağına işarettir.

Kahve falında yarım bilezik görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine yorulur.

Kahve falında yarım muz görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yarım abdest almak elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yarım karpuz görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yarım tepsi baklava görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına yorulur.

Kahve falında yarım merdiven görmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir