AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım traş olmak

Kahve falında yarım traş olmak

Kahve falında yarım traş olmak daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında yarım traş olmak gördüyseniz:

  • Tesadüflere ya da güzellikle ilgili konulara önem vermelisiniz.

Kahve falında yarım anahtar görmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yarım elma yemek sıhhat ve huzur bulacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında yarımlık altın görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, dertlerinin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarım gelinlik görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namazı yarım bırakmak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yarım ay görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yarım bebek görmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarımlık görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir