AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yarasa görmek

Kahve falında beyaz yarasa görmek

Kahve falında beyaz yarasa görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yarasa gördüyseniz:

  • Ani gelişen olaylar dengenizi bozabilir.

Kahve falında beyaz yarasa görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarasa görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında konuşan yarasa görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında mor yarasa görmek hayırlı günler yaşayacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil yarasa görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında uçan yarasalar görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarasa öldürmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı yarasa görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir