Kahve falında kara yarasa görmek

Kahve falında kara yarasa görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara yarasa gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön plana almak istiyorsunuz.

Kahve falında kara yarasa görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, dertlerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan yarasa görmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yarasa ısırması görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yarasa öldürmek şansın ve kısmetin kapanacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş yarasa görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında mor yarasa görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında konuşan yarasa görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yarasa görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir