AnaSayfa / Genel / Kahve falında yapışık el görmek

Kahve falında yapışık el görmek

Kahve falında yapışık el görmek güzel ve doğru işler yapacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında yapışık el gördüyseniz:

  • Kendinizi son derece sakin bile hissetseniz beklenmedik zamanlarda patlama yapabilirsiniz.

Kahve falında yapışık el görmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında yapışık parmak görmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında yapışık ikiz bebek doğurmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında yapışık insan görmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine inanılır.

Kahve falında yapışık bebek görmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, dik durmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında yapışık yılan görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında yapışık yumurta görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işaret eder.

Kahve falında yapışık köpek görmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir