AnaSayfa / Genel / Kahve falında yapışık parmak görmek

Kahve falında yapışık parmak görmek

Kahve falında yapışık parmak görmek eline para geçeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kişinin afiyette olacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yapışık parmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili bir durum partnerinizle uğraşmanız gerekmesi belli bir sorunun askıya alınmasına neden olabilir.

Kahve falında yapışık parmak görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yapışık el görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, bazı radikal kararlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında yapışık ikiz görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına alamet eder.

Kahve falında yapışık bacak görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yapışık ikiz bebek görmek ağız tadının yerinde kalacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yapışık ikiz bebek doğurmak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında yapışık bebek görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına işaret eder.

Kahve falında yapışık yılan görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir