AnaSayfa / Genel / Kahve falında yapışık bebek görmek

Kahve falında yapışık bebek görmek

Kahve falında yapışık bebek görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, ağzının tadının bozulacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, birçok iş teklifi alınacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yapışık bebek gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizdeki kişilere bazı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında yapışık bebek görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına delalet eder.

Kahve falında yapışık ikiz bebek doğurmak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yapışık ikiz bebek görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yapışık el görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında yapışık köpek görmek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine delalettir.

Kahve falında yapışık yumurta görmek sıkıntılardan kurtulmaya, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yapışık ikiz görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma alamet eder.

Kahve falında yapışık bacak görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir