AnaSayfa / Genel / Kahve falında yapışık köpek görmek

Kahve falında yapışık köpek görmek

Kahve falında yapışık köpek görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına yorulur.

Kahve falında yapışık köpek gördüyseniz:

  • Açılmayan telefonlar, ödenmeyen borçlar, geç kalınan randevular v.b konular söz konusu olabilir.

Kahve falında yapışık köpek görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yapışık ikiz bebek doğurmak hayallerde değişiklikler olacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına işaret eder.

Kahve falında yapışık yılan görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına alamet eder.

Kahve falında yapışık balık görmek de rahatının yerine geleceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına tabir olunur.

Kahve falında yapışık insan görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, bahtının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yapışık yumurta görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yapışık ikiz görmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına delalettir.

Kahve falında yapışık bebek görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir