Kahve falında yapılmış mezar görmek

Kahve falında yapılmış mezar görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, büyük zorluklar geçireceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yapılmış mezar gördüyseniz:

  • Çevrenizde size düşman olan bazı kimseler bulunabilir.

Kahve falında mezar yapıldığını görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yapılı mezar görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında yapılmış mezar görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalettir.

Kahve falında yeni yapılmış mezar görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında test yapıp hamile olduğunu görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına rivayet eder.

Kahve falında ev yapıyor görmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına tabir olunur.

Kahve falında livata yapıldığını görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında üzerine idrar yapıldığını görmek kazancının da artacağına, ağız tadının bozulmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir