AnaSayfa / Genel / Kahve falında hırsızlık yapıldığını görmek

Kahve falında hırsızlık yapıldığını görmek

Kahve falında hırsızlık yapıldığını görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, kesesinin dolacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hırsızlık yapıldığını gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız ya da arkadaşlarınızla aranızda olan biteni daha iyi anlamak için araştırmaları derinleştirmelisiniz.

Kahve falında evde hırsızlık yapıldığını görmek maddi olarak güç kazanacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine delalettir.

Kahve falında işyerinde hırsızlık yapıldığını görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine işarettir.

Kahve falında hırsızlık yapıldığını görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, şükrederek yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işyerinde hırsızlık görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, günahlarının affedileceğine rivayet eder.

Kahve falında eve giren hırsızı yakalamak onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar hırsızı görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine delalettir.

Kahve falında meyve hırsızlığı yapmak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında birinin hırsızlık yaptığını görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir