Kahve falında mezar yapıldığını görmek

Kahve falında mezar yapıldığını görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında mezar yapıldığını gördüyseniz:

  • Ne yapacaklarını bilmedikleri için karşınızdakileri bağışlamanızda fayda var.

Kahve falında mezar yapıldığını görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine inanılır.

Kahve falında yapılmış mezar görmek iş güç sahibi olacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında yeni yapılmış mezar görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yapılı mezar görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında kitap yapıştırmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye işaret etmektedir.

Kahve falında çorba yapıldığını görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında savaş yapıldığını görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işaret eder.

Kahve falında başkasına iğne yapıldığını görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir