AnaSayfa / Genel / Kahve falında yapı yapmak

Kahve falında yapı yapmak

Kahve falında yapı yapmak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına, rızkın da ömür boyu süreceğine, makamını garantileyeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, hastalıklarının iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yapı yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde çok rahat olmamakla birlikte kendi normallerinizdesiniz.

Kahve falında yapı yapmak bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında gıybetinin yapıldığını görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işarettir.

Kahve falında yeni yapılmış apartman görmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kek yapıldığını görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taş yapıştırmak sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz badana yapıldığını görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına delalettir.

Kahve falında evde yemek yapıldığını görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuda yapışmış böcek görmek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir