AnaSayfa / Genel / Kahve falında yapı görmek

Kahve falında yapı görmek

Kahve falında yapı görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, hayatın pahalılaşmasına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yapı gördüyseniz:

  • Konsantrasyonunuzu bozmazsanız, işin altından başarıyla kalkabilirsiniz.

Kahve falında yırtık para yapıştırmak geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalet yapıldığını görmek maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında sülük yapıştığını görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerini bölüşeceğine delalet eder.

Kahve falında hırsızlık yapıldığını görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına işarettir.

Kahve falında yapılan cami görmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında deney yapıldığını görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz badana yapıldığını görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında pekmez yapıldığını görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir