AnaSayfa / Genel / Kahve falında yapılan cami görmek

Kahve falında yapılan cami görmek

Kahve falında yapılan cami görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, kişinin başarılarının artacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yapılan cami gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda ikna etmek zor olabilir.

Kahve falında camii yapıldığını görmek kesesinin dolacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni cami yapıldığını görmek hayırlı işlere girişileceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işarettir.

Kahve falında yeni yapılmış cami görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yapılan cami görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, asil kimselerden çıkacağına yorulur.

Kahve falında yeni yapılan cami görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami yapıldığını görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında çatı yapıldığını görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine işaret eder.

Kahve falında dedikodu yapıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir