Kahve falında yanmış halı görmek

Kahve falında yanmış halı görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yanmış halı gördüyseniz:

  • Parasal konularda gelecekle ilgili kaygılar taşıyorsunuz.

Kahve falında yanmış halı görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında halı yanması görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanına gidememek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine delalettir.

Kahve falında kuran yanması görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, faydalı şeyler yapacağına alamet eder.

Kahve falında yanmış dağ görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında yanmış patates görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, endişelerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında otobüsün yan yattığını görmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin yanına gitmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top