AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba yanması görmek

Kahve falında araba yanması görmek

Kahve falında araba yanması görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, yepyeni biri haline geleceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, işlerin düze çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında araba yanması gördüyseniz:

  • Bazı konulara olumlu yaklaşmakta zorlanabilirsiniz veya zorlayıcı olaylar sizi yorabilir.

Kahve falında yan yatmış araba görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında araba yanması görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, hayata küsecek duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında arabasını yanmış görmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba yanmasını görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanmış araba görmek övgü dolu sözler duyacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında araba yanmış görmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, ev sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmamış sigara görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana yatmak rahata ereceğine, mutlu olacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir