AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü yanmış görmek

Kahve falında ölüyü yanmış görmek

Kahve falında ölüyü yanmış görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, masa başı bir işe girileceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü yanmış gördüyseniz:

  • Son zamanlarda iniş çıkışlı bir yol izleyen veya nereye gittiği belli olmayan iş, plan veya ilişkileriniz netleşmeye veya yoluna girmeye başlayabilir.

Kahve falında ölü insanı yanmış görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin yanına gitmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü yanına yatmak maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bir ölünün yanına gitmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin yanına yatmak tüm keyfinin kaçacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına inanılır.

Kahve falında ölünün yanına oturmak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, güzel fırsatların elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün yanmasını görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölünün yanına gitmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir