AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlışlıkla yangın çıkarmak

Kahve falında yanlışlıkla yangın çıkarmak

Kahve falında yanlışlıkla yangın çıkarmak özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, inancının zayıflayacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, belalı insanlara denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanlışlıkla yangın çıkarmak gördüyseniz:

  • Karşıt düşünceli kişiler veya size gösterilen direnci akıl oyunları kullanarak kontrol altına alabilirsiniz.

Kahve falında yanlışlıkla yangın çıkarmak rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında yanlışlıkla sakal kesmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla birini öldürmek hayatının belli bir rutine oturacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında yanlışlıkla köpek öldürmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla saç kestirmek elindekileri de kaptıracağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında yanlışlıkla kurana basmak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yanlışlıkla birini yaralamak hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yanlışlıkla balık öldürmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir