AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlışlıkla birini öldürmek

Kahve falında yanlışlıkla birini öldürmek

Kahve falında yanlışlıkla birini öldürmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, onu cesaretlendireceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, çaresiz kalacağına, büyük bir servete kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla birini öldürmek gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Kahve falında yanlışlıkla balık öldürmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işaret eder.

Kahve falında yanlışlıkla birini öldürmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yanlışlıkla bebek öldürmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına inanılır.

Kahve falında yanlışlıkla köpek öldürmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına işarettir.

Kahve falında yanlışlıkla hayvan öldürmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına tabir olunur.

Kahve falında birini yanlışlıkla öldürmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, yaklaşan güzel günlere delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla kedi öldürmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yanlışlıkla adam öldürmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, şansın döneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir