AnaSayfa / Genel / Kahve falında badem vermek

Kahve falında badem vermek

Kahve falında badem vermek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına işarettir.

Kahve falında badem vermek gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizin en iyisini yapmalısınız.

Kahve falında badem şeker yemek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına alamet eder.

Kahve falında badem çiçeği görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ceviz ve badem toplamak eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan badem toplamak rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta badem görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına tabir olunur.

Kahve falında badem vermek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında badem kırmak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında badem satın almak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir