AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi yanlışlıkla öldürmek

Kahve falında kediyi yanlışlıkla öldürmek

Kahve falında kediyi yanlışlıkla öldürmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi yanlışlıkla öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında yanlışlıkla kedi öldürmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kediyi yanlışlıkla öldürmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yanlışlıkla adam öldürmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında yanlışlıkla balık öldürmek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında yanlışlıkla köpek öldürmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla birini öldürmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanlışlıkla bebek öldürmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında birini yanlışlıkla öldürmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir