AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlış yere gittiğini görmek

Kahve falında yanlış yere gittiğini görmek

Kahve falında yanlış yere gittiğini görmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında yanlış yere gittiğini gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atma olasılığınız var.

Kahve falında yanlış yere gittiğini görmek şansın ve bahtının da açılacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanlış bir yere gitmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında yanlış yere gitmek destek göreceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına yorulur.

Kahve falında kuranı kerimi yanlış okumak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında yanlış kuran okumak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına alamet eder.

Kahve falında yanlış isim söylemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına yorulur.

Kahve falında yanlış ayakkabı giymek çok zor günler yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yanlış abdest almak yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir