AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanik yarasi görmek

Kahve falında yanik yarasi görmek

Kahve falında yanik yarasi görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yanik yarasi gördüyseniz:

  • Kaybettiğiniz sandığınız bir anda moralinizi tekrar yakalayıp durumu kurtarmanız olasıdır.İş konusunda çevrenizdeki kişiler tarafından yanlız bırakılabilir, tüm işi üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yanik yarasi görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine inanılır.

Kahve falında yanik bebek görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında yanik kadin görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yanik ekmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dizlerde yara görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, şansın önünün kesileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının sırtında yara görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına delalettir.

Kahve falında bacağından yaralanmak gelirinin azalacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin vücudunda yara görmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir