AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık süt görmek

Kahve falında yanık süt görmek

Kahve falında yanık süt görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, en doğru şekilde öğreneceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanık süt gördüyseniz:

  • Teklif, davet veya önerilere açık olmanız hızlı bir sosyal hayata giriş yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yanık süt görmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işarettir.

Kahve falında vücut yanığı görmek geniş bir ev satın alacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yanık pide görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulur.

Kahve falında el yanığı görmek büyük problemler yaşanacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına yorulur.

Kahve falında yanık vücut görmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına alamet eder.

Kahve falında bacağını yanık görmek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına delalettir.

Kahve falında yanık tatlı yemek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına işarettir.

Kahve falında yanık mum görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir