AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık pilav görmek

Kahve falında yanık pilav görmek

Kahve falında yanık pilav görmek ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, ailesini de mutlu edeceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanık pilav gördüyseniz:

  • Bir an da kendinizi kendi kendinizi savunmaya ya da yapmak istediklerinizi anlatmaya çalışırken bulabilirsiniz.

Kahve falında yanık pilav görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, her zaman hürmet göreceğine işarettir.

Kahve falında eli yanık görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, geçineceğine inanılır.

Kahve falında yanık insanlar görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanık köfte görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına delalettir.

Kahve falında yanık baklava görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, hanesine huzurun dolacağına inanılır.

Kahve falında yanık para görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ütü yanığı görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yanık cilt görmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir