AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık çamaşır görmek

Kahve falında yanık çamaşır görmek

Kahve falında yanık çamaşır görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, verilen kararların geri çekileceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında yanık çamaşır gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında yanık çamaşır görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına yorulur.

Kahve falında yanık insan yüzü görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, maddi zararın büyük olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanık tatlı yemek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yanık yemek görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında yanık türkü söylemek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına işarettir.

Kahve falında sırtını yanık görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine rivayet eder.

Kahve falında elbise yanığı görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında yanık yüzlü insanlar görmek hasta ise bakacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir